Sommerkursus for Sjælen

ET SELVKÆRLIGT PUSTERUM MIDT I SKOVEN MED

BEVÆGELSE, SANSELIGHED OG NÆRVÆR

Skal du med ?

Giv dig selv et kærligt pusterum midt i højsommerens pulserende energi på et inspirerende, smukt og nærende sommerkursus. Et kursus for kroppen, sanserne og sjælen - med masser af natur, frihed og ro samt skønne og afstressende øvelser.

Der vil både være øvelser i vores smukke uderum, hvor vi arbejder med en række dybe og beroligende kropsøvelser på yogamåtten under teltdugen. Øvelser der skaber fleksibilitet, fokus og frihed  - alle kan være med.

Samtidig vil du også få nogle fantastiske naturoplevelser, under bøgeskovens dybgrønne løvtag, under sanselige og groundende naturterapeutiske sessioner. I løbet af kurset arbejder vi også med enkle naturritualer og du har mulighed for at opleve skovens dufte og dampe i vores saunahytte, som vi skaber i fællesskab undervejs.

Glæd dig! Det bliver både berigende, befriende og super skønt.

Se datoer og programmer lige herunder

 

Datoer og program...

Forvent dig dette...

NATUR OG SANSELIGHED

Oplev naturens beroligende og helende kraft på både din krop, dit sind og din sjæl. Du lærer om alt det vores krop, sanser og sind egentlig er skabt til - du mærker naturen og dig selv igen.

 

BEVÆGELSE OG NÆRVÆR

Gennem afspændingsøvelser, yoga og rolig bevægelse forankres du dybt i din krop. Du bliver nærværende og kommer tilstede i nuet og mærker fordybelse, ro og frihed i kroppen.

 

STILHED OG NYDELSE

I skovens stilhed oplever du, at dit sind falder til ro og at der er plads til både hvile og nydelse. Gennem meditationer, naturceremonier og skønne måltider næres din krop og din sjæl igen.

 

INSPIRATION OG SAMVÆR

I samvær med en skøn lille flok, af andre søde deltagere, vil du blive inspireret til at leve et liv i bedre kontakt med dig selv og naturen. Du vil opleve og blive præsenteret for en række skønne øvelser og elementer, du nemt kan indføre og bruge i dit eget liv. 

Program...

FREDAG

15.00 Ankomst og velkomst

15.30 Yoga og afspænding

17.30 Pause og aftensmåltid

18.30 Natursession

20.00 På gensyn i morgen

 

LØRDAG

09.30 Ankomst

10.00 Yoga og afspænding

12.00 Frokost og pause

13.00 Natursession

15.00 Eftermiddagshvil eller vandring

16.00 Klargøring saunahytte + intro til udesidning 

18.00 Aftensmåltid 

19.00  Vælg mellem saunahytte* el. udesidning

21.00 På gensyn

 

SØNDAG

09.30 Naturmeditation

10.00 Stillevandring og bålceremoni i skoven

12.00 Frokost og afrunding

13.00 Tak for denne gang

 

*Skovsaunaen er en mild saunaform med fokus på nydelse og sanselighed.

Praktisk...

DATOER

1. KURSUS: Fredag d. 2/8 - Søndag d. 4/8 2024 (FÅ PLADSER) 

2. KURSUS: Fredag d. 9/8 - Søndag d. 11/8 2024 

OM STEDET

Kurset afholdes i de smukke bøgeskove ved Gråsten med base og udgangspunkt fra adressen: Egedam 2, 6300 Gråsten.

FORPLEJNING

 Du kan glæde dig til skønne vegetariske måltider og snacks, smukt serveret og tilberedt med kærlighed samt vand og thé i løbet af dagen. Alt økologisk, naturligvis.

MEDBRING

Der vil være yogamåtter og andet nødvendigt grej til dagene klar til dig når du ankommer. Du medbringer blot et tæppe til afspændings-øvelser, tøj efter vejret og et åbent sind. 

KURSUSPRIS

3 dages kursus med bevægelse, sanselighed, forkælelse og naturterapi inkl. forplejning og inspirerende undervisning (max 10 deltager):

Early bird pris: 1895 kr. (v. bestilling inden 1. juni)

Herefter         : 2395 kr. (v. bestilling efter 1. juni)

OBS: Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen, men se længere nede for gode fifs.

Reservér din plads her

HelleTychsen Bojsen

Underviser og grundlægger af Fri Natur.

Krops- og Naturterapeut samt naturvejleder med speciale i menneskets forbindelse til naturen, nervesystemet og evolutionspsykologi.

Som krops- og naturterapeut hjælper jeg dig ikke bare til at udvise mere egenomsorg og giver dig redskaber til at tackle nogle af de udfordringer, du må møde i livet.

Jeg gør også dit kursus, dit forløb og din rejse til et frirum.

Et trygt og tillidsfuldt sted, hvor du både får forklaret og erfaret, hvordan du gennem bevægelse, sanselighed, øvelser og oplevelser i naturen, kan øge din livskvalitet, din fysiske og psykiske balance og dit velvære. Så du som deltager både bliver kærligt guidet, forkælet og får redskaber med dig, så du kan nå højere, længere og dybere i dit liv.

Jeg glæder mig til at se dig...

Tilmeld dig kurset her...

Det siger mine deltagere...

Tak for er helt vidunderligt naturretreat. Jeg går herfra med ro i hovedet, balance i kroppen og smil på læben. Jeg er fyldt op med sanseoplevelser som jeg vil lune mig på længe. De her dage har jeg følt mig tættere på mig selv og naturen.

Karen, 38 år

Biolog og naturvejleder

Tak for dig, din måde at være på og din sans for æstetik på dette skønne sted, både ude og inde. Jeg tager RO, tid til eftertanke og stof til eftertanke med mig. Kontakt til mig selv og mine fødder og en bedre jordforbindelse. 

Henriette, 56 år

Sygeplejerske

Fantastisk retreat og omgivelser. Jeg har virkelig nydt stilheden, yogaen, natursessioner og den fantastiske, lækre mad. Helle gør det super godt og hendes rolige væsen og bløde stemme får virkelig roen til at sænke sig under øvelserne.

Hanne, 48 år

Sygeplejerske

Tak for et magisk naturretreat. Det er mange år siden jeg har haft så meget tid og plads til bare at være mig. Afspændingen, langsomheden og yogaen har givet plads til at komme i kontakt med min krop igen. 

Malene, 44 år

Digital konsulent

Indkvartering

Her er et par gode bud på dejlige steder du kan overnatte, hvis ikke du vil hjem under egen dyne i løbet af kurset...

Hotel

Benniksgård Hotel i Rinkenæs ligger naturskønt og tæt på Gendarmstien. I slotsbyen Gråsten findes også det lille hyggelige byhotel, Hotel Egely.

Campinghytte

I Rinkenæs ligger udover Benniksgård også Lærkelund Campingplads, der både har teltpladser og campinghytter. Lærkelund ligger helt ned til havet med smuk udsigt.

Telt i skoven

Hvis du gerne vil gå helt ind på natur, så ligger en lille primitiv gratis teltplads inde i Gråstenskoven ca. 15 min. gang gennem bøgeskoven fra kursusadressen.