Inspiration og Viden

VIDEO

Se vores video med masser af baggrunds-viden om naturens beroligende effekt på vores nervesystem.

PODCAST

Lyt til den tankevækkende podcast: "Godt Nyt fra Vestfronten" - om gode historier i socialt arbejde.

ØVELSE - OBS: KOMMER SNART... 

Prøv vores guidede afspændingsøvelse, der både lader dig lande i kroppen og beroliger dit nervesystem.

Sommerkursus for Sjælen

HAR DU BRUG FOR ET SELVKÆRLIGT PUSTERUM MED

BEVÆGELSE, SANSELIGHED OG NÆRVÆR?

Læs mere om mit Sommerkursus for Sjælen

Vores metode...

Hos Fri Natur har vi udviklet en metode, der er funderet i evolutionsbiologien og har hjulpet mere end 300 stressramte mennesker med at genfinde glæde, gnist og overskud i hverdagen. Et naturbaseret og kropsligt forankret forløb, der giver den enkelte viden, plads og ro og samtidig nogle konkrete redskaber med i rygsækken. 

    

Meditation i skovbunden

Vi genskaber

jordforbindelse

De fleste mennesker er rigtig meget oppe i hovedet. I naturterapien har vi fokus på at skabe kontakt til kroppen igen. For her ligger en sand guldgrube af intuition, jordforbindelse og naturlig styrke og venter.  

Stenvarde på træstamme

Vi beroliger

det stressede sind

Vi er alle både krop og sjæl. Men for mange af os har kroppen styrtet rundt i årevis - passet, plejet og pleaset andre uden at sindet er fulgt med. I Fri Natur har vi fokus på egenomsorg, indre ro og kontakt til os selv. Sjælen skal med!

Kvinde ved bålet

Vi bringer mennesker

tilbage til naturen

Alle vores forløb starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen.  Fordi vi blev skabt i og af naturen. Vi er natur. Du mærker det sikkert allerede. Naturen beroliger, bekræfter og heler. Naturen bringer altid fantastiske oplevelser med sig.

Brune svampe

Vi vækker en 

naturlig nysgerrighed

Som det videbegærlige væsen et menneske helt naturligt er, skal vores nysgerrighed også næres. Gennem terapien får den enkelte masser af konkret, tankevækkende og brugbar viden. Evidensbaseret - naturligvis.