Er du nysgerrig på naturens evne til berolige og hele?

Start med at se min introvideo lige her og find ud af, hvorfor man ved hjælp af naturen kan gå fra en overvældende og stressende hverdag til et liv med mere ro, overskud og indre balance   

Vores metode...

Hos Fri Natur har vi udviklet en metode, der er funderet i evolutionsbiologien og har hjulpet mere end 300 stressramte mennesker med at genfinde glæde, gnist og overskud i hverdagen. Et naturbaseret og kropsligt forankret forløb, der giver den enkelte viden, plads og ro og samtidig nogle konkrete redskaber med i rygsækken. 

    

Meditation i skovbunden

Vi genskaber

jordforbindelse

De fleste mennesker er rigtig meget oppe i hovedet. I naturterapien har vi fokus på at skabe kontakt til kroppen igen. For her ligger en sand guldgrube af intuition, jordforbindelse og naturlig styrke og venter.  

Stenvarde på træstamme

Vi beroliger

det stressede sind

Vi er alle både krop og sjæl. Men for mange af os har kroppen styrtet rundt i årevis - passet, plejet og pleaset andre uden at sindet er fulgt med. I Fri Natur har vi fokus på egenomsorg, indre ro og kontakt til os selv. Sjælen skal med!

Kvinde ved bålet

Vi bringer mennesker

tilbage til naturen

Alle vores forløb starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen.  Fordi vi blev skabt i og af naturen. Vi er natur. Du mærker det sikkert allerede. Naturen beroliger, bekræfter og heler. Naturen bringer altid fantastiske oplevelser med sig.

Brune svampe

Vi vækker en 

naturlig nysgerrighed

Som det videbegærlige væsen et menneske helt naturligt er, skal vores nysgerrighed også næres. Gennem terapien får den enkelte masser af konkret, tankevækkende og brugbar viden. Evidensbaseret - naturligvis.