Natur Retreats

NATUR OG BEVÆGELSE

SANSELIGHED OG NÆRVÆR

- et livsvigtigt kursus i selvomsorg 

Kære Kvinde

Giv dig selv en kærlig og velfortjent pusterum fra hverdagens stress og jag. På et smukt og sanseligt natur retreat, hvor der er plads til lige netop dig.

Hvor du får tid, luft og lys og bliver hjulpet til at mærke dig selv igen. Hvor du både bliver forkælet og kærligt guidet til at finde indre ro og fornyet energi. Nu er det din tur til selvomsorg, den fineste natur, sanselighed og bevægelse. Glæd dig, smukke. 

Men måske tænker du nu: "Kan jeg virkelig tillade mig den luksus? Er et retreat ikke en ekstravagant ting, for helt afbalancerede kvinder, der tilbringer dagene i meditativ stilhed? Er det overhovet noget for mig?

Og det kan jeg godt forstå du tænker - dér har jeg også selv været. Men dette natur retreat er noget helt andet og meget mere end det.

For udover at være et smukt og selvkærligt retreat er dette faktisk også et kursus i selvomsorg. Jeg kalder det endda et livsvigtigt kursus i selvomsorg. Og det er til netop dig, der er en helt almindelig, hårdtarbejdende kvinde.

Dig, der måske efterhånden er ved at trænge til selv at få iltmasken på, hvis du skal blive ved med at være noget for andre?  

Læs med lige herunder...

Hvis du er denne hårdtarbejdende, omsorgsfulde og helt udkørte, skønne kvinde

Så kender du sikkert også følelsen af at...

... du føler stort ansvar for andre mennesker, drager omsorg for dem og er rigtig god til det, men oplever at dine egne behov efterhånden kommer i aller-, allersidste række?

... du måske nærmest ikke kan mærke, hvordan du selv har det mere eller hvor din egen grænse går længere. Fordi du konstant føler et ydre (og indre) pres?

... du er blevet en kortluntet, stresset og vrissende version af dig selv, fordi du inderst inde føler dig udbrændt, udkørt og utilstrækkelig både på jobbet og derhjemme?

... du faktisk ikke længere er hverken den kvinde, mor, kæreste eller kollega du har lyst til at være?

Det er derfor jeg godt tør kalde dette kursus i selvomsorg for livsvigtigt.

Fordi det giver dig redskaber, der gør, at du kan bevare roen i din pressede hverdag. Og her mener jeg ikke den ydre ro - den har du garanteret allerede godt styr på.

Nej, jeg taler om din indre ro, som i virkeligheden er langt vigtigere. For at du kan have dig selv med i alt det du oplever i løbet af din hverdag - både i dit arbejdsliv og i alt det der fylder i din fritid og privat.

Så du undgår at blive udbrændt, stresset og måske endda sygemeldt - du kender garanteret nogen på dit job eller i din omgangskreds der ikke har nået at stoppe op. Undgå at den næste bliver dig...

Men få istedet, gennem dette naturretreat, nogle konkrete redskaber og en kærlig guidance til, hvordan du bliver bedre til at huske dig selv. Så du kan leve et liv i harmoni med dem du er tæt på, med jordforbindelsen og indre balance. Et liv med mere glæde, nærvær og frihed i krop og sjæl.

Det siger mine deltagere...

Tak for er helt vidunderligt naturretreat. Jeg går herfra med ro i hovedet, balance i kroppen og smil på læben. Jeg er fyldt op med sanseoplevelser som jeg vil lune mig på længe. De her dage har jeg følt mig tættere på mig selv og naturen.

Karen, 38 år

Biolog og naturvejleder

Tak for dig, din måde at være på og din sans for æstetik på dette skønne sted, både ude og inde. Jeg tager RO, tid til eftertanke og stof til eftertanke med mig. Kontakt til mig selv og mine fødder og en bedre jordforbindelse. 

Henriette, 56 år

Sygeplejerske

Fantastisk retreat og omgivelser. Jeg har virkelig nydt stilheden, yogaen, natursessioner og den fantastiske, lækre mad. Helle gør det super godt og hendes rolige væsen og bløde stemme får virkelig roen til at sænke sig under øvelserne.

Hanne, 48 år

Sygeplejerske

Tak for et magisk naturretreat. Det er mange år siden jeg har haft så meget tid og plads til bare at være mig. Afspændingen, langsomheden og yogaen har givet plads til at komme i kontakt med min krop igen. 

Malene, 44 år

Digital konsulent

Har du lyst til at være med?

7. - 10. november 2024

På retreatet vil du opleve dette...

Alt mit arbejde, med vidunderlige mennesker som dig, starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen. Fordi din krop blev skabt i og af naturen – du er natur. Derfor kan du på naturretreatet se frem til selvkærlige dage fyldt med livgivende sanselighed, kropslighed, bevægelse og nogle fantastiske naturterapeutiske sessioner i det fri. Og du kan godt glæde dig! Her er der god tid, bare til dig - tid til reflektion, afslapning, bevægelse, fordybelse og selvomsorg.

Bevægelse, sanser og natur

På retreatet guider jeg dig, og gruppen af skønne kvinder du er sammen med, gennem rolige bevægelses- og natursessioner, hvor vi sætter fokus på det, der giver dig den bedste mulighed for lade op og mærke dig selv og din krop igen. Vi arbejder med en lang række dybe og beroligende øvelser inden for vejrtrækning, afspænding, yin yoga, naturterapi og forskellige krops- og sanseøvelser. Yin yoga er en simpel, men kraftfuld yogaform, der skaber indre ro, jordforbindelse, fleksibilitet, frihed og fokus. Alle kan være med. 

Du får masser af oplevelser og øvelser med dig, som kan give dig ny energi og glæde og som hjælper dig til at sætte fokus på, hvordan du gennem din krop og dine sanser kan øge din livskvalitet og din selvomsorg. Du forbinder dig til din sanselighed og krop igen og jeg lærer dig, hvordan du kan trække tempoet ud af kroppen og ud af din hverdag.

 

Bøgeskov, himmel og hav

Vi mødes i den fineste natur dybt inde i Nørreskoven, der ligger i Sønderjylland, lige ned til Lillebælt, med en smuk skovriddergård som vores base. Her er fred og ro og frisk luft i stride strømme - du får plads, tid, lys og luft til at mærke dig selv igen. Nørreskoven er en rolig, afsidesliggende kystskov med en af Danmarks længste kyststrækninger og vi har naturligvis direkte adgang til både strand og skov. Så alle vores sanse- og naturterapeutiske sessioner kommer til at foregå under bøgeskovens grene og langs kysten, i lyset fra havet.

Naturlige måltider

Under vores naturretreat vil vores yin yogapraksis sammen med de sansestimulerende øvelser og den kost vi spiser, understøtte kroppens naturlige afgiftning og renselse - uden barske detox- eller slankekure.

Du vil få serveret økologisk, vegetarisk kost, der hjælper kroppens fordøjelse og naturlige udrensning, sammen med en varmende morgenthe, som en del af denne process. Maden er tilberedt med kærlighed, serveret smukt og sammensat så den både giver rolige maver og tilfredsstillede sanser. Måltiderne serveres på bestemte tidspunkter, planlagt efter et mere naturligt spisemønster end det mange af os har opbygget. 

Alt det praktiske

Sted: Vi bor på den gamle skovriddergård "Nygård" i lyse to-personers værelser med adgang til fælles bad og toilet. Vi dyrker yoga i den smukke havesal og spiser vores måltider sammen i en dejlig spisestue, med udsigt til havet. Nygård ligger på Nordals i Sønderjylland. Da afsidesliggende natur og offentlig transport er en lidt bøvlet komination anbefales fælleskørsel i egne biler.

Underviser: Helle Bojsen, krops- og naturterapeut.

Pris: Prisen for de skønneste dage med naturterapi, yin yoga, ro, sanselighed, kærlighed til dig selv og din krop, livsglæde og en fantastisk kreds af kvindeligt fællesskab, inkl. indlogering, og sunde måltider:

Pris: 5.495 kr. for 4-dags retreats

Når du tilmelder dig naturretreatet betaler du et depositum på 1.495 kr. Restbeløbet trækkes automatisk ca. halvanden måned inden retreatets start. Du har også mulighed for at betale restbeløbet i månedlige rater af 1000 kr. hvis det passer bedre til din økonomi. Vælg da "Ratebetaling" under betalingsform ved tilmelding.

Datoer for næste retreat: Torsdag d. 7/11 (ankomst mellem 14.30 og 16.00) til Søndag d. 10/11 (afslutning kl. 10.00)

Er du stadig i tvivl? Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig, er du altid velkommen til at sende mig en  mail eller en sms, så vil jeg ringe dig op, så vi sammen kan afklare om dette er en vej for dig at gå. Jeg ser frem til at tale med dig.

Send en mail til: helle@fri-natur.dk

Send en sms til: 29 92 51 81

Reservér din plads allerede i dag...

Skriv dig op på min liste her og vær blandt de første, der får besked næste gang jeg åbner for tilmelding til mine retreats.