Drømmer du om et roligere liv med mere overskud og glæde?

Når dit job kræver meget af dig...

både professionelt og personligt, kan det være svært at få arbejdsliv, familieliv og kærlighedsliv til at balancere.

Jeg lærer dig, der arbejder med mennesker og brænder for dit job, hvordan du bevarer din glæde og gnist, uden at du selv brænder ud. 

Så du kan leve et roligt og kærlighedsfyldt liv med meget mere overskud - både til dig selv og dem du holder af. 

Sådan får du mere overskud

KUNNE DETTE VÆRE DIG?

Hvis du arbejder med mennesker enten inden for læring, pædagogik eller omsorg, så kender du garanteret også følelsen af at..

Du ofte bruger al din energi, dit gode humør og din omsorg på dit arbejde og er hektisk og fortravlet, når du endelig har fri.

Du sørger for andre, dækker deres behov og er god til det, men føler dig nærmest udbrændt og træt, helt ind i sjælen, når du kommer hjem.

 

Du nogle dage er så træt i hovedet, at du føler dig som i en mental osteklokke og at du bliver en kortluntet, vrissende kvinde og mor. 

Du måske zoner ud bag din skærm af bare udmattelse, når du egentlig har lyst til nærvær og gode snakke med dine børn og din kæreste.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være

Jeg har selv oplevet alle de ting. Og jeg ved, at det kan være sårbart at erkende, at det er sådan det er - både over for dig selv og andre.

At du faktisk næsten ikke kan hænge sammen mere, i det der skulle være en harmonisk hverdag, med et spændende job, dejlige unger (især når de sover ;-), et skår af en kæreste (blink igen ;-) og alt det du nu har drømt om.

Men der er masser af helt konkrete ting du kan gøre, for at komme tilbage på sporet igen. Jeg har selv gået vejen og ved, at der er et helt hav af liv, lys og glæde i vente for dig, der vil.

Læs om min workshop

Jeg hjælper dig... 

Med at finde ind til din naturlige kerne af styrke, så du kan bevare din indre ro og jordforbindelse i en hverdag, hvor du skal drage omsorg for andre eller har et stort ansvar for de mennesker du arbejder med.

Så du kan leve et liv, hvor du kan være nærværende og i kontakt med dig selv. Hvor du har overskud og føler dig glad og kærligt forbundet med dem, der er tæt på dig, også når du har fri.

Læs om mine workshops og retreats her

NATUR, KROP, SANSER & SIND

En inspirerende workshop, der både giver dig et tankevækkende indblik i, hvordan du finder ro ved hjælp af naturen og kroppen. Og hvor du lærer en række gode, let integrerbare øvelser som virker allerede fra første minut.

INDRE RO - NATURLIG STYRKE

En nytænkende og helt anderledes form for kursus, der lærer dig der arbejder med mennesker, hvordan du passer på dig selv, skaber indre balance og bevarer din glæde og gnist, både professionelt og privat.

Læs om mine kurser og forløb her

NATUR, KROP, SANSER & SIND

En inspirerende, smuk og groundende workshop, med masser af natur samt skønne og afstressende øvelser, der både giver dig et tankevækkende indblik i, hvordan du finder ro ved hjælp af naturen og kroppen. Og hvor du lærer en række fantastiske, let integrerbare øvelser som virker allerede fra første minut. Glæd dig! Det bliver både berigende, befriende og super skønt. 

INDRE RO - NATURLIG STYRKE

På det smukkeste naturretreatet Indre Ro - Naturlig Styrke kan du se frem til fire selvkærlige kursusdage fyldt med livgivende sanselighed, kropslighed, bevægelse og nogle fantastiske naturterapeutiske sessioner i det fri. Et retreat, der samtidig er et kursus i selvomsorg, hvor du lærer, hvordan du passer på dig selv, skaber indre balance og bevarer din glæde og gnist, både professionelt og privat.

KLIPPEKORT TIL HIMMELKIG

Krop og Natur er et hold for dig der har lyst nogle fantastiske naturoplevelser samtidig med at du får frisk luft og bevæget din krop på en rar og beroligende måde. Det er ren ren nydelse for krop og sind og du lærer at trække tempoet ud af hverdagen - dit ugentlige pusterum. HOLDET ER ENDNU IKKE ÅBENT FOR TILMELDING

LYS, LUFT OG HÅB

Et naturterapeutisk tilbud til dig der er sygemeldt med stress, angst eller depression og har brug for hjælp til at finde indre ro, mere energi og nyt håb, så du kan komme tilbage på sporet af dit eget liv igen. Et forløb der giver dig et frirum fra alt det der fylder i dit liv lige nu og som kærligt guider dig videre uden forventninger og pres.