Drømmer du om et roligere liv med mere nærvær, glæde og overskud?

undefined

Kræver dit job meget af dig..?

Hvis du har et krævende arbejde, både professionelt og personligt, kan det være svært at få arbejdsliv, familieliv og kærlighedsliv til at balancere.

Jeg lærer dig, der arbejder med mennesker og brænder for dit job, hvordan du bevarer din glæde og gnist, uden at du selv brænder ud. 

Så du kan leve et roligt og kærlighedsfyldt liv med meget mere overskud - både til dig selv og dem du holder af. 

Kunne dette være dig?

Hvis du arbejder med mennesker enten inden for læring, pædagogik eller omsorg, så kender du garanteret også følelsen af at..

Du ofte bruger al din energi, dit gode humør og din omsorg på dit arbejde og er hektisk og fortravlet, når du endelig har fri.

Du sørger for andre, dækker deres behov og er god til det, men føler dig nærmest udbrændt og træt, helt ind i sjælen, når du kommer hjem.

 

Du nogle dage er så træt i hovedet, at du føler dig som i en mental osteklokke og at du bliver en kortluntet, vrissende kvinde og mor. 

Du måske zoner ud bag din skærm af bare udmattelse, når du egentlig har lyst til nærvær og gode snakke med dine børn og din kæreste.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være

Jeg har selv oplevet alle de ting. Og jeg ved, at det kan være sårbart at erkende, at det er sådan det er - både over for dig selv og andre.

At du faktisk næsten ikke kan hænge sammen mere, i det der skulle være en harmonisk hverdag, med et spændende job, dejlige unger (især når de sover ;-), et skår af en kæreste (blink igen ;-) og alt det du nu har drømt om.

Men der er masser af helt konkrete ting du kan gøre, for at komme tilbage på sporet igen. Jeg har selv gået vejen og ved, at der er et helt hav af liv, lys og glæde i vente for dig, der vil.

Se min introvideo lige her

I naturen og gennem kroppen, hjælper jeg dig til et liv i balance

Natur & Bevægelse

Ved hjælp af bevægelse, kropslighed og i kontakt med naturen hjælper jeg dig til at finde ind til din naturlig kerne af styrke. Så du kan bevare din indre ro og jordforbindelse i en hverdag, hvor du skal drage omsorg for andre eller har et stort ansvar for de mennesker du arbejder med.

Sanselighed og Nærvær

Når du lærer at være mere sansende og i bedre kontakt med dig selv øges din kropsbevidsthed og dit nærvær. Alt dette vil bringe dig tættere på en hverdag, hvor du har overskud og føler dig fri, glad og kærligt forbundet med dem der er tæt på dig. Hvor du genskaber en naturlig balance i dit liv. Glæd dig

Workshops

Natur, Krop, Sanser og Sind 

En inspirerende, skøn og groundende workshop, med masser af natur samt skønne og afstressende øvelser, der både giver dig et tankevækkende indblik i, hvordan du finder ro ved hjælp af naturen og kroppen. Og hvor du lærer en række fantastiske, let integrerbare øvelser som virker allerede fra første minut. Glæd dig! Det bliver både berigende, befriende og super skønt. 

Læs mere om mine workshops

Natur Retreats

Natur, Bevægelse, Sanselighed og Nærvær 

Det smukkeste naturretreat med selvkærlige dage fyldt med livgivende sanselighed, kropslighed, bevægelse og de fineste naturterapeutiske sessioner i det fri. Dage med plads, lys og luft til netop dig. Et retreat og et kærligt kursus i selvomsorg, der skaber indre balance, så du kan bevare din glæde og gnist, både professionelt og privat. En gave til dig selv, din krop og dit lys. 

Læs mere om mine retreats