Helle Tychsen Bojsen

Krops- og Naturterapeut

Som krops- og naturterapeut hjælper jeg ikke bare mennesker til at udvise mere egenomsorg og giver dem redskaber til at tackle nogle af de udfordringer, de møder i livet.

Jeg gør også deres forløb og deres rejse til et frirum.

Et trygt og tillidsfuldt sted, hvor de både får forklaret og erfaret, hvordan de gennem bevægelse, sanselighed, øvelser og oplevelser i naturen, kan øge deres livskvalitet, deres fysiske og psykiske styrke og deres velvære.

Så hver enkelt deltager får redskaber med sig, så de kan til at nå højere, længere og dybere i deres liv.

Jeg tror på, at alle mennesker er stærke af natur og at vi sammen kan finde ind til denne kerne af styrke.  At jeg ved at tage mennesker med tilbage til deres naturlige udgangspunkt, kan hjælpe dem til at hele og genskabe balancen i kroppen og sindet. 

MIN MISSION ER, GENNEM NATURTERAPI, WORKSHOPS OG FOREDRAG, AT GIVE REDSKABER TIL INDRE RO, GLÆDE OG OVERSKUD - ALTID UDE I NATUREN OG ALTID MED UDGANGSPUNKT I KROPPEN. FORDI VI BLEV SKABT I OG AF NATUREN - VI ER NATUR.

JEG ELSKER DEN RO DER LANDER I KROPPEN OG SJÆLEN, NÅR JEG ER I NATUREN. ALT DET JEG MÆRKER OG OPLEVER DERUDE, GIVER MIG MENING OG MENTAL SUNDHED. DET ER MEDICIN MOD, STRESS, JAG OG URO, DET ER ROBUSTHED GENNEM TURBULENTE TIDER - DET ER REN GLÆDE OG LIVSKRAFT.

Vil du vide mere?

Læs mere om mine metoder og min baggrund

Hvad jeg gør...

Min metode er udviklet gennem de seneste seks år og har hjulpet mere end 300 skønne mennesker med at genfinde glæde, gnist og overskud i hverdagen. Et naturbaseret og kropsligt funderet forløb, der giver den enkelte viden, plads og ro og samtidig nogle konkrete redskaber med i rygsækken. 

    

Meditation i skovbunden

Vi genskaber

jordforbindelse

De fleste mennesker er rigtig meget oppe i hovedet. I naturterapien har vi fokus på at skabe kontakt til kroppen igen. For her ligger en sand guldgrube af intuition, jordforbindelse og naturlig styrke og venter.  

Stenvarde på træstamme

Vi beroliger

det stressede sind

Vi er alle både krop og sjæl. Men for mange af os har kroppen styrtet rundt i årevis - passet, plejet og pleaset andre uden at sindet er fulgt med. I Fri Natur har vi fokus på egenomsorg, indre ro og kontakt til os selv. Sjælen skal med!

Kvinde ved bålet

Vi bringer mennesker

tilbage til naturen

Alle vores forløb starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen.  Fordi vi blev skabt i og af naturen. Vi er natur. Du mærker det sikkert allerede. Naturen beroliger, bekræfter og heler. Naturen bringer altid fantastiske oplevelser med sig.

Brune svampe

Vi vækker en 

naturlig nysgerrighed

Som det videbegærlige væsen et menneske helt naturligt er, skal vores nysgerrighed også næres. Gennem terapien får den enkelte masser af konkret, tankevækkende og brugbar viden. Evidensbaseret - naturligvis.   

Hvem jeg er...

Det profesionelle

Ousia Yin Yoga instruktøruddannelse, jan.-dec. 2023.

Uddannet naturterapeut i 2018, med fokus på samspillet mellem natur, krop og psyke. Naturvejleder udd. 2019. Diplom i pædagogik i 2013 og Cand. Agro. i 2004.

Har siden 2018 hjulpet mennesker med at finde mere ro, glæde og styrke, ved at bringe dem i kontakt med kroppen og naturen.

Baggrund som lærer og naturvejleder og har 15 års erfaring i arbejdet med mennesker indenfor terapi, undervisning og formidling.

Det personlige

Født i 1977 - opvokset i Sønderjylland, som jeg er vendt tilbage til efter uddannelse og oplevelser i København, Århus, London og på New Zealand.

Bor, lever, ånder og arbejder fra mit fine røde træhus, ude på landet, tæt på skoven, lige udenfor Gråsten.

Jeg følges med Jesper i livet, der har støttet og udfordret mig hver dag siden vi var teenagere. Under vores vinger har vi sammen Laust, Dicte, Vibe og Sofus.