Natur,  Krop og Psyke

Dette forløb er til:

  • dig, der er nysgerrig på dig selv, din psyke og dit indre liv.
  • dig, der vil med på en rejse i natur og krop og har lyst til at opleve de muligheder der ligger, i det helt konkrete udgangspunkt som kroppen
    giver - også når vi arbejder med psyken.
  • dig, der har brug for at mærke dig selv og lytte til dit sind. Du vil ud af kontor og trummerum og trænger til frisk luft og fregner.

På forløbet lærer du...

Natur og Krop

Alle mine forløb starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen. Fordi din krop blev skabt i og af naturen – du er natur.

Derfor kan du se frem til nogle fantastiske naturterapeutiske sessioner i det fri. Og du kan godt glæde dig! Her er der god tid – bare til dig. Her er fred og ro og frisk luft i stride strømme. Her kan du mærke dig selv og få skuldrene lidt væk fra ørerne igen. Vi mødes i smuk natur, hvor jeg hjælper dig til at lande i kroppen og komme til stede i nuet. Jeg guider dig gennem en række øvelser, hvor vi sætter fokus på det, der giver mest mening for dig.

Du får masser af redskaber i rygsækken, som kan hjælpe dig med at berolige dit nervesystem, give dig ny energi og til at sætte fokus på, hvordan du gennem din krop og dine sanser kan øge din livskvalitet og din selvomsorg. Vi arbejder med vejrtrækning, afspænding og forskellige krops- og sanseøvelser, som vil hjælpe dig til at bevare jordforbindelsen. Du kommer ud af hovedet og ned i kroppen igen og jeg lærer dig, hvordan du kan trække tempoet ud af kroppen og ud af din hverdag.

Samtidig får du en række effektfulde kropsøvelser og naturmeditationer i et smukt indbundet hæfte med konkrete forklaringer og gode øvelser - til evigt eje og brug, så du kan fastholde din nye selvkærlige praksis.

Psyke

Sideløbende med at du mødes med mig under skønne naturterapeutiske sessioner med selvforkælelse og egenomsorg og med adgang til alle mine øvelser og naturmeditationer, arbejder vi her mere i dybden. Gennem otte moduler fulde af viden og inspiration vil du blive guidet gennem en række håndgribelige øvelser, der både er kropsligt funderede og giver plads til reflektion. Alt sammen samlet i et smukt og overskueligt kompendie.

Du vil lære mere om din krop, dine tanker og dine følelser gennem dit arbejde og jeg vil hjælpe dig til at stille skarpt på de områder, som trænger til mere opmærksomhed i netop dit liv, hver gang vi mødes i naturen.

Gennem forløbet vil du opleve, at din nysgerrighed på din psyke og dit sind, vil åbne op for et rigere følelsesliv og en større bevidsthed om dig selv, så du kan leve med mere glæde, gnist og nærvær.

Dette får du...

8 personlige 1:1 naturterapeutiske sessioner + guidance (ansigt til ansigt)

Skæppe skønne naturterapeutiske sessioner i fri natur, hvor der er tid blot til dig. Der er fred og ro og masser af frisk luft, så du kan trække vejret dybt og få skuldrene lidt væk fra ørerne igen. (6 sessioner á ca. 90 min med mig i fri natur + to guidance samtaler á ca. 30 min).

 

8 øvelsesmoduler med krops- og åndedrætsøvelser + naturmeditationer (indbundet hæfte)

Gennem mine øvelser og naturmeditationer, får du både forklaret og erfaret, hvordan du gennem øvelser og oplevelser i naturen kan få kontakt til dig selv og øge dit psykiske og fysiske velvære.

 

8 læringsmoduler med viden og værktøjer til selvindsigt, styrke og glæde (indbundet kompendie)

Her får du otte kraftfulde moduler med både gode forklaringer og håndgribelige øvelser samlet i et smukt kompendium, som du kan tage med dig - væk fra computerskærmen, ud i naturen eller over i sofaen…

Læs mere om elementerne i mine forløb

Sådan foregår det...

 Natur, Krop og Psyke forløbet, der strækker sig over 6 måneder, hvor vi ses ca. én gang i måneden i halvanden time.  Den første gang vi mødes planlægger vi sammen dit personlige forløb og får du udleveret dit hæfte med de otte selvkærlige moduler med kropsøvelser og naturmeditationer samt dit kompendie med de otte læringsmoduler. Vi mødes altid hos mig ude i fri natur og starter dagen med en samtale om, hvad der rører sig i dig og dit liv og hvordan dit arbejde med de otte læringsmoduler er forløbet siden sidst. Herefter arbejder vi os fra dette udgangspunkt  gennem dagens skønne krops-, åndedræts- og sanseøvelser.  Vi slutter dagen med en dejlig afspændingsøvelse og en afrundende samtale.  Jeg har alt det grej du har brug for: En varm overtræksdragt til kolde dage. En yogamåtte og tæpper, så du kan ligge lunt og tørt i skovbunden. Varm thé i termoflasken, brænde til bålet og masser af skønne naturoplevelser i ærmet. Så du blot kan koncentrere dig om bare at være til stede og nyde nuet. 

Der er løbende opstart, når jeg har plads.

Pris 

16.800,- inkl. moms.

 

Du kan betale beløbet i op til seks rater. 

Læs om forløbet Natur og Krop Læs om forløbet Natur, Krop, Psyke og Sjæl