Jeg tror på....

at alle mennesker er stærke af natur - og at vi sammen kan finde ind til din kerne af styrke!

 

Så du kan leve et liv, hvor du føler dig fri, ærlig og modig til at flytte dig selv, i den retning, der føles rigtig for dig. Hvor du har både kroppen og sjælen med.

Som natur- og kropsterapeut bruger jeg naturen til at genskabe balancen i krop og sind. Mine forløb er af forskelligt omfang og dybde, så du kan vælge det, der passer netop til dig.

Mine forløb

Sten på stranden

Natur

og Krop

Grundforøbet er til dig, der kan mærke at det er tid til, at du gør noget godt for dig selv. At det er din tur til at få iltmasken på, så du kan blive ved med at have gnist, glæde og humør. Dig, der vil mærke din krop igen og som drømmer om ny energi, sol i ansigtet og blæst i håret. 

 

Læs mere om Natur og Krop
Svampe i græsset

Natur, Krop

og Psyke

Forløbet til dig, der er nysgerrig på dig selv, din psyke og dit indre liv. Til dig der nyder at være i naturen, vil mærke kropen, lytte til sindet. Og har lyst til at opleve de muligheder der ligger, i det helt konkrete udgangspunkt som kroppen giver - også når vi arbejder med psyken.

 

Læs mere om Natur, Krop og Psyke
Se lyset i mørket

Natur, Krop,

Psyke og Sjæl

Dette forløb, er til dig, der åben for sjælsarbejde eller savner at få bedre kontakt til din intuition og mavefornemmelse. Dig, der vil med ud i naturen, på en udviklende rejse i krop og psyke som vi runder af med den ultimative pakke af selvforkælelse og sjæl.

 

Læs mere om Natur, Krop, Psyke og Sjæl